Lisäkaiverrus ja hautakiven kunnostus Tampereella

line

Teemme hautakivien kunnostuksia, lisäkaiverruksia ja uusia nimilaattoja vanhoihin hautakiviin. Uuden nimen kaiverrus tehdään maalaamalla tai kultaamalla samalla tyylillä kuin mitä kivessä on käytetty.

Kun hautakiveen lisätään nimiä, saattaa tila joskus loppua kesken. Vanhaan hautakiveen saadaan lisätilaa pienentämällä tekstiä tai korvaamalla nimet laatoilla.

Hautakivi voi vuosien varrella kerätä likaa, ja se on hyvä puhdistaa silloin tällöin. Meiltä voitte tilata hautakiven puhdistuksen erikseen tai esimerkiksi uudelleenkaiverrusten yhteydessä. Hautakivien kunnostukseen kuuluvat myös hautakivien oikaisut.

line

Voitte tilata lisäkaiverruksen tai -laatan tai kysyä hinta-arviota tilauslomakkeella. Jos haluatte kysyä muista palveluista, ottakaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Hinnasto

Kaiverrus maalattuna 11 euroa / merkki *
Kaiverrus kullattuna 13.5 euroa / merkki *

    (* Kirjain, numero, risti ja tähti.)

Vanhan tekstin uudelleenmaalaus

  • Sukunimi 4 euroa / merkki
  • Etunimi ja aikatiedot 2,3 euroa / merkki

Vanhan tekstin uudelleen kultaus

  • Sukunimi 6 euroa / merkki
  • Etunimi ja aikatiedot 4,7 euroa / merkki

Ristien ja koristeiden kunnostuksen kustannukset määräytyvät koon perusteella. Kustannuksista annamme hinta-arvion esimerkiksi hautakivestä otetun valokuvan perusteella. Laattojen hinnat vaihtelevat laatan mallista ja koosta riippuen.

Hautakiven kunnostuksen minimiveloitus on 300 euroa, ja se sisältää alvin (24 %).

Kuljetukset alkaen 40 euroa.