Hautakivet - palvelemme Tampereen seudulla

line

Alla on valmiiksi hinnoiteltuja hautakivimalleja, joita voitte tilata suoraan.  Tarvittaessa näitäkin malleja voidaan myös muokata teille sopivaksi, pyytäkää tarjous lomakkeella. Jos haluatte kysyä muista palveluista, ottakaa yhteyttä.

Yksilöllisesti suunniteltu hautakivi

line

Autamme teitä suunnittelemaan yksilöllisen hautakiven. Ammattilaisen tarjoamalla suunnitteluavulla ja teidän toiveiden yhdistämisellä päästään parhaaseen lopputulokseen. Suunnittelun apuna voitte käyttää Apua valintaan –valikkoa, josta löytyy tietoa kivilajeista ja kiven käsittelystä, hautakiven muodosta, tekstityyleistä, kaiverruksista ja koristeista. Suunnittelussa otamme huomioon myös seurakunnan mahdolliset vaatimukset hautakiven koosta tai väristä. Voitte myös lähettää meille kuvan mieleisestä hautakivestä, jota voimme käyttää suunnittelun apuna.

Alla on kuvia hautakivistä, joita olemme suunnitelleet.

  • Jos haluatte tilata samankaltaisen kiven, voitte lähettää meille tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeella. Mainitkaa kivimalli lomakkeessa ja muita toiveita kuten esim. koko.
  • Jos haluatte suunnitella kiven itse, voitte tehdä sen tilauslomakkeellamme (siirry tilaamaan). Lomakkeella voit valita kivilajin, muodon jne. Annamme teille tarjouksen.
  • Voitte myös tulla paikan päälle suunnittelemaan kiveä.