Lisäkaiverrus ja kunnostus

line

Teemme lisäkaiverruksia ja uusia nimilaattoja vanhoihin hautakiviin. Uuden nimen kaiverrus tehdään maalaamalla tai kultaamalla samalla tyylillä kuin mitä kivessä on käytetty.

Kun hautakiveen lisätään nimiä, saattaa tila joskus loppua kesken. Vanhaan hautakiveen saadaan lisätilaa pienentämällä tekstiä tai korvaamalla nimet laatoilla.

Hautakivi voi vuosien varrella kerätä likaa, ja se on hyvä puhdistaa silloin tällöin. Meiltä voitte tilata hautakiven puhdistuksen erikseen tai esimerkiksi uudelleenkaiverrusten yhteydessä. Teemme myös hautakivien oikaisuja.

line

Voit tilata lisäkaiverruksen tai -laatan, tai kysyä hinta-arviota tilauslomakkeellamme. Voitte myös olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Jos haluatte tilata tai kysyä muista palveluista, ottakaa yhteyttä yhteydenotto-sivulla, soittakaa, tai lähettäkää sähköpostia.

Hinnasto

Kaiverrus maalattuna 8,7 euroa / merkki *
Kaiverrus kullattuna 9,8 euroa / merkki *

    (* Kirjain, numero, risti ja tähti.)

Vanhan tekstin uudelleenmaalaus

  • Sukunimi 3,5 euroa / merkki
  • Etunimi ja aikatiedot 2 euroa / merkki

Vanhan tekstin uudelleen kultaus

  • Sukunimi 5,0 euroa / merkki
  • Etunimi ja aikatiedot 4,0 euroa / merkki

Ristien ja koristeiden kunnostuksen kustannukset määräytyvät koon perusteella. Kustannuksista annamme hinta-arvion esimerkiksi hautakivestä otetun valokuvan perusteella. Laattojen hinnat vaihtelevat laatan mallista ja koosta riippuen.

Hautakiven kunnostuksen minimiveloitus on 240 euroa, ja se sisältää alvin (24 %) sekä hautakiven noudon ja takaisinlaiton.